Accessoires

Onze ventilatiewarmtepompen werken samen met speciale accessoires: EVA-thermostaat en ComfortZone zoneregeling. Deze accessoires zijn specifiek ontwikkeld voor onze ventilatiewarmtepompen voor een optimaal gebruik.

EVA slimme thermostaat

EVA: jouw virtuele assistent

Onze slimme thermostaat EVA sluit perfect aan bij waar wij elke dag mee bezig zijn: duurzame, energiebesparende oplossingen bieden. Je gebruik de EVA-thermostaat met OpenTherm als met Aan/Uit regeling.

Daarbij is de EVA-app ook beschikbaar. Met deze app regel je jouw leefklimaat in de woning: vanaf je vakantieadres of je werkplek. Je stelt niet alleen jouw dagindeling in, maar krijgt inzicht in de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de woning. Extra comfort gegarandeerd!

Voordelen

  • Gemakkelijk in gebruik met de soft touch knoppen
  • Werkt zowel OpenTherm als Aan/Uit regeling
  • Gratis EVA app met uitgebreide bedieningsfuncties (niet noodzakelijk)
ComfortZone zoneregeling

Regel de temperatuur in elke kamer afzonderlijk

Met de ComfortZone zoneregeling regel je de temperatuur in elke kamer afzonderlijk. Hiermee voldoe je niet alleen aan de eisen vanuit het bouwbesluit, SWK en Woningborg, maar bespaar je ook op energiekosten. Je hebt namelijk niet meer overal de verwarming aan staan als dat niet nodig is. Zo heb je altijd een koele slaapkamer, maar wel een warme woonkamer. Of een warm kantoortje: ideaal voor thuiswerken!

Voordelen

  • Elke kamer een aparte temperatuur
  • Nooit meer onnodig de verwarming aan
  • Zorgt voor een optimale werking van de Inventum ventilatiewarmtepompen