All-electric oplossingen

Ga voor duurzame verwarming van woningen met een all-electric warmtepomp. Deze warmtepomp zorgt ook voor het warme water in de woning. Oftewel: de ultieme duurzame oplossing voor woningen die klaar zijn om van het gas af te gaan!

Warmtepomp zonder aardgas

In 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Een all-electric (ook wel All-E) warmtepomp is een oplossing die hieraan bijdraagt. Deze warmtepomp verwarmt de hele woning of het hele appartement zonder aardgas. Ook zorgt deze warmtepomp voor het warme water. De all-electric warmtepomp doet dus hetzelfde als een cv-ketel, alleen dan op een veel duurzamere manier en met 30% tot 45% minder CO2-uitstoot.

All-E warmtepompen van Inventum

De all-electric warmtepompen van Inventum werken op basis van ventilatielucht en zijn geschikt voor (bijna) alle woningen en appartementen met mechanische ventilatie.

Hoe werkt dit? De ventilatiewarmtepomp vervangt de mechanische ventilatiebox. Via afzuigventielen in de keuken, het toilet en de badkamer wordt de vervuilde lucht afgevoerd. Uit deze lucht wordt de energie gehaald, waarmee de woning wordt verwarmd en het warme water wordt verzorgd. Daarnaast ventileert de ventilatiewarmtepomp de woning of appartement ook. Hierdoor creëer je een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Subsidie

Ook op onze warmtepompen ontvang je subsidie. Zo hebben de Modul-AIR en Spaarpomp een subsidiebedrag van € 2.475 in 2024 en Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue zelfs € 2.925.

Liever een hybride warmtepomp?

Geen probleem! Inventum produceert en ontwikkelt ook hybride warmtepompen.