Houd grip op jouw energierekening

Met een ventilatiewarmtepomp van Inventum realiseer je een gasloze woning. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de bewoner. De woning wordt namelijk continu geventileerd, waardoor er een gezond binnenklimaat ontstaat.

Daarnaast is er geen gas meer nodig om de woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Dit doet de ventilatiewarmtepomp met enkel elektriciteit. Van de gasrekening is de bewoner dus al af, maar zij willen natuurlijk wel grip houden op de energierekening. Daar hebben wij twee mooie oplossingen voor!

EVA: de virtuele assistent in een duurzame woning

Met een minimalistisch design en handige app zorgt de EVA-thermostaat voor een optimale werking van onze ventilatiewarmtepompen.

Dankzij de tijdloze en moderne uitstraling past EVA in ieder interieur. Bovendien is EVA makkelijk in gebruik. De temperatuur past de bewoner eenvoudig aan via de twee soft touch knoppen op de thermostaat. Maar dat is nog niet alles. Download de EVA-app en stel het weekprogramma in. Hierdoor hoef je niet meer handmatig de thermostaat elke dag aan- en uit te zetten. Dit regelt de EVA-thermostaat nu helemaal zelf, nadat jij jouw week hebt ingevoerd. En krijg via de app inzicht in de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de woning.

Kortom: EVA helpt, samen met onze ventilatiewarmtepomp, om de woning comfortabel en gezond te houden.

Comfort dat met je meebeweegt

Niet alleen EVA zorgt ervoor dat je grip houdt op de energierekening en de woning comfortabel én energiezuinig houdt. Ook de zoneregeling ComfortZone helpt hierbij. Ook deze oplossing werkt samen met de ventilatiewarmtepompen van Inventum.

De ComfortZone is een zoneregeling waarmee elke kamer afzonderlijk van elkaar wordt verwarmt (of niet). In de huidige tijd waarin er veel wordt thuisgewerkt is dat ideaal. Je zorgt ervoor dat je in een comfortabel warme kamer werkt en de ruimtes waar niemand aanwezig is, verwarm je niet. Daarnaast willen velen vaak een koele slaapkamer. Ook dat realiseer je met de ComfortZone. Simpel, maar zeer effectief als je naar je energierekening kijkt. Je verwarmt namelijk niet meer onnodig ruimtes waar niemand zit (en waar het dus ook overbodig is).

Wil jij ook jouw duurzame woningen duurzaam houden? Neem dan contact met ons op.