windmolen elektrische auto

Building Holland 2021

Bezoek Inventum op Building Holland 2021

Tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam vertellen wij jou alles over onze nieuwe ventilatiewarmtepomp, de Modul-AIR Red & Blue en de Modul-AIR. Deze producten en meer informatie over al onze oplossingen kun je terugvinden op onze stand in hal 10, standnummer 28.

Daarnaast staat Inventum met ons StralendWARM concept op Building Holland. Bezoek onze stand in hal 10, standnummer 27.

Bestel je gratis toegangskaart

Building Holland is de beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie, bouw en vastgoed. Tijdens Building Holland vertellen wij je hoe jij de ontwikkelingen van morgen, vandaag toepast.  Zien we je op onze stand? De koffie staat klaar!

Wanneer?

2 tot en met 4 november 2021

Waar?

RAI Amsterdam
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Stand?

Samen StralendWARM: stand 10.27

Inventum: stand 10.28

Referentieprojecten

StralendWARM, een toekomstbestendige totaaloplossing

Tijdens Building Holland vertellen wij je alles over het StralendWARM concept. StralendWARM is een klimaatconcept, ontwikkeld door Movair, Henrad/Stelrad en Inventum. In dit concept wordt er warmte opgewekt met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. Het gebruikt de ventilatielucht uit de woning en maakt er warmte en warm tapwater mee. De verse lucht stroomt onzichtbaar gefilterd de woning in. Een energiezuinige radiator zorgt ervoor dat de verse lucht verwarmd binnenkomt.

Wil je weten hoe StralendWARM in een project kan worden toegepast? In woonwijk ’t Ven in Eindhoven hebben ze dit duurzame concept toegepast in alle 325 woningen.

Inventum-Ecolution-tower-ventilatiewarmtepomp

De meest toekomstbestendige ventilatiewarmtepomp: de Modul-AIR Red & Blue

Tijdens Building Holland kan je onze nieuwste innovatie komen bewonderen: Modul-AIR Red & Blue. Deze ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit kan verwarmen, ventileren, zorgen voor warm tapwater én actief koelen. Kom langs op stand 10.28 en wij vertellen je alles over de meest toekomstbestendige ventilatiewarmtepomp.

Waarom kiezen voor Inventum?

  1. Wij kijken verder dan vandaag en onze producten
  2. Wij kijken verder dan onze eigen ambities
  3. Kies voor zekerheid van ruim 100 jaar innovatie. Veilig en Vertrouwd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf voor, tijdens en na Building Holland op de hoogte van het laatste nieuws, de ontwikkelingen en projecten.