Filters

Filters

Lees hier alles over de filters bij de Inventum warmtepompen en balansventilatie. Het filter van jouw apparaat koop je eenvoudig bij de groothandel.

Modul-AIR Solo hybride ventilatiewarmtepomp

S1012742 Filters Modul-AIR en Spaarpomp

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de Modul-AIR of de Spaarpomp. Deze dienen jaarlijks vervangen te worden. Het filter werkt als bescherming voor de warmtepomp. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect voor de werking van de Modul-AIR of de Spaarpomp.

GreenComfort

S1013590 Filter GreenComfort module

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de GreenComfort module. Deze dient jaarlijks vervangen te worden. Het filter werkt als bescherming voor de GreenComfort module, maar zorgt er ook voor dat de lucht die jouw woning in gaat eerst gefilterd wordt. Hierdoor krijg je schonere lucht in de woning. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect op de werking van de GreenComfort module en op de luchtkwaliteit in de woning.

S1090032 Pollenfilter GreenComfort module

Dit filter kun je optioneel kopen als je het filter moet vervangen voor de GreenComfort module. Of als je graag wilt dat pollen worden gefilterd, zodat deze niet je woning binnen komen. Dit filter heeft de standtijd van een half jaar, ook ongeveer de duur van het pollenseizoen. Het filter dient als bescherming voor de GreenComfort module, maar zorgt er ook voor dat de lucht die jouw woning in gaat eerst gefilterd wordt. Hierdoor krijg je schonere lucht in de woning.

In tegenstelling tot normale filters, kan dit filter ook pollen uit de lucht filteren. Waardoor je binnenshuis geen pollen meer hebt. Goed voor als je hier gevoelig voor bent. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect op de werking van de GreenComfort module en op de luchtkwaliteit (en het pollengehalte) in de woning.

 

S1011771 Filter voor Ecolution Combi 50 en Solo

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de Ecolution Combi 50 of Ecolution Solo. Deze filters dienen jaarlijks vervangen te worden. Het filter werkt als bescherming voor de warmtepomp. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect voor de werking van de Ecolution Combi 50 of de Ecolution Solo.

Modul-AIR Red

S1090030 Luchtfilter voor de Modul-AIR Red

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de Modul-AIR Red. Deze dient jaarlijks vervangen te worden. Het filter werkt als bescherming voor de warmtepomp. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect voor de werking van de Modul-AIR Red.

ClimateControl module van Inventum

S1090031 Luchtfilter voor de ClimateControl module

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de ClimateControl module. Deze dient jaarlijks vervangen te worden. Het filter werkt als bescherming voor de ClimateControl module, maar zorgt er ook voor dat de lucht die jouw woning in gaat eerst gefilterd wordt. Hierdoor krijg je schonere lucht in de woning.

Pollenfilter

In tegenstelling tot het normale filter, kan dit filter ook pollen uit de lucht filteren. Waardoor je binnenshuis geen pollen meer hebt. Goed voor als je hier gevoelig voor bent. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect op de werking van de ClimateControl module en op de luchtkwaliteit (en het pollengehalte) in de woning.

Optima warmtepompboiler

S4338004 Luchtfilter voor Optima

Dit filter koop je als je het filter moet vervangen voor de Optima. Deze dienen jaarlijks vervangen te worden. Het filter dient als bescherming voor de warmtepomp. Het niet op tijd vervangen van dit filter heeft een negatief effect voor de werking van de Optima.