Inventum consument

Installateur

Van het gas af, CO2-uitstoot verminderen, energiezuinige producten. Jouw klanten willen steeds vaker duurzame oplossingen in hun woningen, zodat ook hun woningen klaar zijn voor de toekomst. Inventum biedt jou als installateur de helpende hand om ervoor te zorgen dat jij jouw klanten het beste kunt helpen.

Kennis en support

Dit doen we niet door alleen maar informatie te geven over onze producten, maar ook door je op te leiden middels onze producttrainingen. Onze producttrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor jou als installateur. Wat je van ons kunt verwachten? Duidelijke informatie, communicatie en support. Volg onze trainingen, houd je kennis up-to-date en word beter in je vak: nu en in de toekomst.

Inventum op VSK 2022

Van 17 mei t/m 20 mei 2022 staan wij op de VSK-beurs, de beurs voor de installatietechniek. Kom langs op onze stand 07.B010 en wij vertellen je meer over onze oplossingen. De koffie staat al klaar!

Waarom kies je voor onze oplossingen?

  • Toekomstbestendige oplossingen: van hybride tot all-electric uit te breiden
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot complete energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Ondersteuning aan kennis en support door deelname aan producttrainingen
  • Altijd slimme, duurzame oplossingen

Wij geven jou de kennis die je nodig hebt

Als je meer kennis wilt krijgen over onze oplossingen helpen wij jou natuurlijk verder. Tijdens onze gratis producttrainingen leer je alles over onze producten, zoals de Modul-AIR Red, Modul-AIR en Spaarpomp. Van algemene informatie over hybride en all-electric installaties en uitleg over de werking tot aansluiting en inbedrijfstellen van onze oplossingen. Kortom: alle informatie van begin tot eind, zodat jij precies weet hoe je onze producten installeert, faalkosten voorkomt en service vergroot. Zo kan jij jouw klanten voorzien van het beste advies.