Inventum Spaarpomp: de eerste stap naar gasloos

De eerste stap naar gasloos wonen, dat kan met een hybride warmtepomp. Deze warmtepomp werkt samen met de cv-ketel, waardoor de bewoner bespaart op het gasverbruik. Daarnaast daalt de CO2-uitstoot en energierekening en kan de bewoner subsidie aanvragen. Een mooie tussenstap naar een woning zonder aardgas.

Spaarpomp

Inventum Spaarpomp

Inventum heeft de Spaarpomp ontwikkeld, een hybride ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit die eenvoudig in het huis of appartement geïnstalleerd wordt. De Spaarpomp is de vervanger van de mechanische ventilatiebox, waardoor deze de woning optimaal blijft ventileren. Het belangrijkste is dat de Inventum Spaarpomp de woning verwarmt en zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Producttraining

Als installateur wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en je verder ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en het verduurzamen van woningen met warmtepompen. Daarom bieden wij verschillende producttrainingen aan, waaronder een training voor de Spaarpomp. Tijdens deze training krijgen installateurs algemene informatie over hybride installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Spaarpomp. Verder krijgen zij handvatten en tips over hoe zij hun klanten het beste leefklimaat kunnen behalen met de mogelijke besparingen. Ook de wijze van installeren komt uiteraard aan bod.