Vacature Junior Productmanager

Vacatures bij Inventum Technologies

Inventum heeft al meer dan 30 jaar kennis van ventilatiewarmtepompen. We willen daarmee de beste oplossingen bieden voor een gezond en comfortabel binnenklimaat om zo bij te dragen aan een versnelling van de verduurzaming van Nederland. Herken jij je in onze visie? Dan zijn wij op zoek naar jou! We verwelkomen graag een collega die een technische en commerciële blik heeft en daarmee bijdraagt aan de groei van Inventum. Ben jij een net afgestudeerde wereldverbeteraar? Die starter die houdt van veranderen, niet bang is om fouten te maken en niet anders kan dan out of the box denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf. Onze duurzame producten zijn uniek in de markt en maken een verschil in de verduurzaming van Nederland.

Wat ga je doen?

Als Junior Productmanager stellen wij je in staat om jouw visie op de markt van verduurzaming te vertalen naar producten, productontwikkelingen en marketingacties. Zo help jij met het team van andere Productmanagers de strategie en tactiek van Inventum te bepalen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor (een deel van) de uitvoering daarvan door onderdeel uit te maken van diverse projecten op het gebied van productontwikkeling en productmarketing. Je werkt daarbij nauw samen in cross-functionele teams (Sales, Service, Engineering, Productie, Quality). Je zorgt daarnaast ervoor dat ons Product Information Management (PIM) systeem geoptimaliseerd wordt. Verder bouw je een netwerk op in de duurzame markt door onder andere het organiseren én bijwonen van beurzen. Kortom, een rol waarin je veel kunt leren, maar ook ons veel kunt leren door jouw net opgedane kennis en jouw vernieuwende visie op het energievraagstuk.

Wie ben jij?

Jij bent een projectmatig ingestelde visionair met affiniteit met de (duurzame) techniek. Je hebt een relevante hbo-opleiding of universitaire studie net afgerond en je kijkt uit naar een groeipad binnen een vernieuwende organisatie. Je volgt de ontwikkelingen binnen de klimaat- en energiesituatie op de voet en je hebt er een duidelijke mening over gevormd. Je bent in staat je visie te ontwikkelen en in te zetten om ons productportfolio verder te verbeteren. Je hebt daarbij ook zeker wel een commerciële instelling. Tot slot hou je ervan om orde in een bewegelijke omgeving te creëren door planmatig en gestructureerd te werken.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan van 38 uur per week in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Daarvoor bieden we je alle ruimte en mogelijkheden. We bieden je een marktconform salaris dat meegroeit met jou en start rond de € 3.500,- bruto, thuiswerkmogelijkheden, 27 vakantiedagen en geregeld een borrel of een ludiek uitje georganiseerd door onze personeelsvereniging. Fruit eet je bij Inventum voor nop.

 

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Jean Paul Vonk, Teamlead Productmanagement, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of vind ons op LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.