Kernwaarden

Kernwaarden. Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden. Waar we in geloven en wat ons verbindt. Onze kernwaarden geven richting aan ons doen en laten.

Kies voor Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een partner die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan honderd jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen.

Ambitieus

We hebben duidelijke ambities voor de toekomst en willen relevant blijven voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Onze productoplossingen zijn van topkwaliteit en kenmerken zich door een hoogwaardige uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gedreven

We zijn enorm gepassioneerd in ons werk en willen elke dag opnieuw een daadwerkelijk verschil maken voor onze klanten, voor elkaar, voor Inventum en voor de maatschappij.

Vernieuwend

Innovatie zit in ons DNA. Wij zien innovatie als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk om te gaan met energie. Dat is onze inspiratiebron voor blijvende vernieuwing.

Vooruitkijkend

Passie is het eerste dat opvalt als je spreekt met onze medewerkers. We zijn trots op wat we doen en delen onze trots. We willen altijd die stap extra blijven zetten voor onze klanten en werken elke dag opnieuw aan oplossingen die toekomstbestendig zijn.