Duurzame oplossingen tijdens Vakbeurs Energie

Van 8 t/m 10 oktober 2019 vond de 15de editie van de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch plaats. Tijdens de beurs hebben wij bezoekers geïnformeerd over de verschillende producten van Inventum:
  1. Een werkende Spaarpomp
  2. Modul-AIR
  3. Ecolectric boiler
De Ecolution Modul-AIR is het nieuwste product van Inventum. Deze ventilatiewarmtepomp is de oplossing voor het verduurzamen van bestaande en nieuwbouw woningen. Door de modulaire structuur is deze warmtepomp eenvoudig uit te breiden en kan de woning stapsgewijs worden verduurzaamd.

Puur Hollandse betrouwbaarheid

Inventum heeft de ambitie om het energieverbruik in woningen te reduceren. Dat doen we al 111 jaar door het ontwikkelen van energiezuinige producten en door onze bestaande producten steeds duurzamer te maken. Wij bieden een breed assortiment boilers, ventilatiewarmtepompen en kokend watersystemen. Wij ontwerpen en produceren onze producten in onze fabriek in Houten, waardoor Inventum een oer-Hollands bedrijf is.
Het Hollandse thema hebben we doorgevoerd in onze beursstand. Compleet met tulpen, klompen en natuurlijk stroopwafels. Hollandser krijg je het bijna niet toch?

Raad het aantal tulpenbollen

Het Hollandse thema is ook terug te zien in onze winactie. In een grote vaas waren vele tulpenbollen te zien, maar hoeveel? De antwoorden verschilden tussen de 150 en 500 tulpenbollen. Het goede antwoord? Dat is gegeven door Arjan Sullock Enzlin met 334 tulpenbollen. Gefeliciteerd! Arjan Sullock Enzlin wint vier kaartjes voor het Dolfinarium of Efteling.

Bezoekersaantallen

Er is dit jaar een nieuw record gevestigd: 190.000 bezoekers hebben de Vakbeurs Energie bezocht. Een zeer succesvol evenement kan je dus wel stellen. Om je een beeld te geven: in 2018 waren er 150.000 bezoekers aanwezig. Wij willen iedereen die onze beursstand heeft bezocht hartelijk bedanken voor hun komst. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze Accountmanagers.