BespaarpompPlus – nieuw concept in samenwerking met Atriensis Innovatie

Alle seinen staan op groen voor flinke opschaling van toepassing van hybride warmtepompen!

Er is nog nooit zo’n grote motivatie geweest om over te stappen naar duurzamere en besparende alternatieven.

Hybride installaties zijn een spijtvrije oplossing voor woningen in wijken waar het gasnet niet binnen 15 jaar vanaf nu verwijderd wordt. Hierdoor ontstaat meteen een flinke reductie van aardgasverbruik en daarmee uitstoot van CO2. Plus een fors voordeel voor de bewoner in de vorm van de lagere energierekening.

BespaarpompPlus

Met BespaarpompPlus bieden we een ontzorgende totaalpropositie die maximaal aansluit bij de behoeften van woningcorporaties.

Dit nieuwe concept is in samenwerking met Atriensis Innovatie ontwikkeld en gelanceerd. Met BespaarpompPlus gaan we een stap verder in ontzorgen. 10 jaar lang bieden we een gegarandeerde gasbesparing tegen een vast en scherp geprijsde aanvangsinvestering. Dat doen we met onze bewezen hybride ventilatiewarmtepomp, de Spaarpomp! En om de prestaties nauwlettend in de gaten te houden, kan de onderhoudspartij de installatie op afstand monitoren. Om het nog makkelijker te maken, zijn er geen verborgen of terugkomende extra kosten: de volledige investering wordt voorafgaand gedaan.

Werk je bij een woningcorporatie en lijkt het je interessant om dit nieuwe concept in een project toe te passen? Kijk dan op de website van BespaarpompPlus.

Logo BespaarpompPlus