HIBRIDE: dé hybride samenwerking tussen Inventum en Intergas

Samenwerken en synergie opzoeken: dat is het uitgangspunt van onze totaalconcepten. Zo ook bij het HIBRIDE concept, een samenwerking tussen Inventum en Intergas. Het uitgangspunt van dit concept? Eenvoudig en zonder te hoge kosten stappen zetten naar een duurzame woning.

Logo van HIBRIDE concept: Inventum Spaarpomp warmtepomp en Intergas cv-ketel

Inventum + Intergas

In het HIBRIDE concept zit de hybride Spaarpomp van Inventum en de Kombi Kompakt HRE cv-ketel van Intergas. Een optimale samenwerking tussen Inventum en Intergas, waarbij kwalitatieve producten samen zorgen voor een energiezuinige woning. En dat op een eenvoudige manier!

  • Samenwerking tussen twee echt Hollandse organisaties
  • Hybride ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit en HR-ketel van topkwaliteit
  • 1 artikelnummer bij jouw Wasco vestiging met alle toebehoren: warmtepomp, cv-ketel en alle cv- en luchtzijdige toebehoren
HIBRIDE-Inventum-Spaarpomp-met-Intergas-cv-ketel-op-zolder

Hybride verwarmen met HIBRIDE concept

De Spaarpomp zorgt ervoor dat de vervuilde lucht wordt afgezogen om vervolgens energie te halen uit deze ventilatielucht. De energie wordt gebruikt om de woning te verwarmen. Op deze manier gaat deze warmte niet verloren en ontstaat er een gezond binnenklimaat. Via de raamroosters wordt de woning weer voorzien van gezonde, frisse buitenlucht. Als het heel koud is, dan springt de cv-ketel van Intergas bij en helpt deze de Spaarpomp. De overige maanden heeft de Spaarpomp de hulp van de cv-ketel niet nodig en verwarmt deze het huis alleen.

Je maakt een keuze uit onderstaande cv-ketels:

  • Kombi Kompakt HRE 24/18 CW3
  • Kombi Kompakt HRE 28/24 CW4
  • Kombi Kompakt HRE 36/30 CW5

Verlaag de kosten door de subsidie

Wat dit concept nog voordeliger maakt: de consument ontvangt ISDE-subsidie op de ventilatiewarmtepomp. En die is niet mis. De gebruiker ontvangt maar liefst € 2.475 op de Spaarpomp. De consument kan op de website van de Rijksoverheid eenvoudig een stappenplan downloaden voor de subsidie aanvraag.

Deze pakkage deal koop je bij jouw Wasco vestiging. Vraag naar de laatste actieprijs bij een vestiging bij jou in de buurt of kijk op de website van Wasco voor meer informatie.