Inventum op de VSK: fietsen, borrelen en kennis vergaren

Duurzame, energiebesparende oplossingen bieden is wat ons elke dag opnieuw drijft, waarbij een gezond binnenklimaat en comfortabele leefomgeving voorop staan. Op de VSK kan jij je ook inzetten voor het Leontienhuis. Maar er is natuurlijk meer. Weten wat? Lees snel verder!

Kennissessie

Je bent naar de VSK beurs gekomen om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen in de branche. Op onze stand geven wij dagelijks meerdere presentaties over onze producten, waardoor je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen Inventum. We hebben ook een primeur voor je!

Voor (nog) meer kennis over duurzaamheid ga je naar onze kennissessie. Deze wordt dagelijks om 13:00 uur gegeven in het VSK Partner Theater. Tijdens deze sessie kom jij alles te weten over met zekerheid investeren in duurzame oplossingen zonder buitenunit. Meld je gratis aan om een plekje te verzekeren.

Ook schuiven wij op vrijdag 7 februari om 11.30 uur aan bij het VSK Nieuwscafe in hal 10, stand A040. Daar vertellen we je meer over hoe jij duurzaamheid kunt omarmen. Kom langs en grijp duurzaamheid met beide handen aan!

Introductie nieuwste oplossing: de Modul-AIR Red & Blue

De Modul-AIR Red & Blue is de meest complete ventilatiewarmtepomp. Deze lucht/water ventilatiewarmtepomp voorziet de woning van warm tapwater, ventilatie en verwarming. Maar er is meer: de ventilatiewarmtepomp kan de woning óók actief koelen. Dit kan met gebruikmaking van een aparte module, welke bij een ventilatietype D-systeem de lucht in de woning blaast. Door de aparte module te gebruiken, wordt de woning extra snel verwarmd of gekoeld.

Leontienhuis

Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Daarnaast motiveert Leontien van Moorsel mensen met een eetstoornis richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij.

Bezoekers van het Leontienhuis moeten elke dag een topprestatie leveren in de strijd tegen hun ziekte. De link was voor ons daardoor snel gelegd toen we besloten om te racen met wielrenfietsen op de VSK beurs.

Ga jij ook de uitdaging aan?

Op onze stand B010 staan twee wielrenfietsen waarop jij een paar minuten fietst tegen iemand anders. Dus daag collega’s, exposanten en bezoekers uit! Onder begeleiding van Paul van Dam, die wielrenners op hoog niveau begeleid, zet jij de snelste tijd neer. Na elke rit doneren wij een vast bedrag aan het Leontienhuis. Maar er is meer: jij maakt kans op mooie prijzen, waaronder een wielrenshirt van het Leontienhuis. Deze prijs wordt twee keer per dag uitgereikt. Bezoek onze stand en fiets mee!

Wil of kan je niet fietsen maar wil je wel een bijdrage leveren aan dit goede doel? Dat kan! Op onze stand staat een melkbus waar geld in gedoneerd kan worden. Het Leontienhuis is blij met elke euro die ze krijgen. Alle beetjes helpen!

“Mensen met een eetstoornis hebben vaak een laag zelfbeeld. Hier in het Leontienhuis ben je echt iemand. Wij hebben hier tijd voor je. Bezoekers hoeven niet te betalen om hier te komen. We zijn geheel afhankelijk van sponsoren en donaties. Daarom zijn we erg blij met dit soort sponsoracties. Elk bedrag is goud waard.”, aldus Fieke Thijse, Manager Leontienhuis.

VSKborrel-inventum-warmteservice-leontienhuis

Inventum & Warmteservice Borrel

Kom op donderdag 6 februari vanaf 15:00 uur gezellig langs voor een hapje en drankje tijdens de Inventum & Warmteservice Borrel. Tijdens de borrel maak je elk uur kans op een wielrenshirt van Warmteservice. DJ Thomas Hensbroek verzorgt de muziek: de hitjes van toen en nu vliegen je oren om.

Beursactie

Op de VSK beurs verspreiden wij waardebonnen voor een vrijblijvende warmtepomp quickscan. Het is heel simpel: bemachtig een waardebon, laat je badge scannen op onze stand en de warmtepomp quickscan is van jou!

Onze stand vind je in hal 7, standnummer B010.