Ventileren, verwarmen én koelen: ontdek de meest compacte ventilatiewarmtepomp

Tijdens de VSK presenteren wij onze nieuwe productrange. Natuurlijk zijn ook de bestaande producten, zoals de Modul-AIR en Spaarpomp te werkend bezichtigen. Meld je aan en bezoek onze stand B010 in hal 7.

De nieuwste, meest compacte ventilatiewarmtepomp

De Modul-AIR Red & Blue is een lucht/water ventilatiewarmtepomp die ventilatielucht als energiebron gebruikt. Er is alleen elektriciteit nodig voor de aandrijving van de ventilatiewarmtepomp. Het elektriciteitsverbruik is laag door het gebruik van een modulerende compressor die zijn afgegeven vermogen precies afstemt op de warmtevraag in de woning. Daarnaast heeft deze ventilatiewarmtepomp geen buitenunit, waardoor deze eenvoudig in huis te plaatsen is. Zonder overlast voor buren!

Wat maakt de Modul-AIR Red & Blue zo compleet? De Modul-AIR Red & Blue kan:

  1. Verwarmen en voor warm tapwater zorgen
  2. Actief koelen via aparte module
  3. Ventileren, standaard in ventilatiesysteem C, en met aparte module ook toepasbaar bij ventilatiesysteem D (balansventilatie)

Kennissessie

Wij geven dagelijks om 13.00 uur in het VSK Partner Theater een kennissessie met als onderwerp “Investeer met zekerheid in duurzaam zonder buitenunit”. Daarnaast geven wij op onze stand doorlopend presentaties over onze producten.

Borrelen met Inventum, Warmteservice en Leontien van Moorsel

Op donderdag 6 februari geven wij vanaf 15:00 uur samen met Warmteservice een borrel. Tijdens de borrel is Leontien van Moorsel van het Leontienhuis ook aanwezig. Fiets mee op een wielrenfiets en steun het Leontienhuis. Maak ook nog eens kans op een mooie prijs! Wij doneren een bedrag per fietsrit. Kom gezellig langs, steun het Leontienhuis en ontdek hoe onze producten in jouw (toekomstige) projecten kunnen helpen.

Wij zien je graag op de VSK beurs, standnummer B010 in hal 7.