Geëmotioneerde Leontien van Moorsel ontvangt cheque van €43.000

22 graden, zon en enthousiaste deelnemers: de perfecte combinatie voor een mooie fietstocht door het Groene Hart. Afgelopen donderdag 17 september gingen wij vanuit Inventum met onze relaties en klanten fietsen voor het Leontienhuis. Samen fietsen, onze samenwerking vieren en iets goeds doen voor een ander, daar ging het om.

Samen strijden

Het begon allemaal een paar maanden geleden: de wens om iets te organiseren voor onze klanten en relaties. Ons idee? Een fietstocht voor relaties en klanten om de samenwerking te vieren en elkaar beter te leren kennen. Maar ook iets goeds doen voor een ander. Hierdoor ontstond de Leontien Charity Ride powered by Inventum.

Fantastisch bedrag

Samen met relaties en klanten hebben wij geld opgehaald voor het Leontienhuis. We kunnen zeggen dat iedereen goed zijn best heeft gedaan. Want er is een schitterend bedrag opgehaald. Tijdens het welkomstwoord overhandigde werd de cheque van 43.000 aan Leontien van Moorsel overhandigd. “Met dit bedrag kunnen we heel veel mensen helpen. Echt fantastisch!”, vertelt Leontien van Moorsel zichtbaar geëmotioneerd. Het was niet alleen Leontien van Moorsel die geëmotioneerd was. Als je de tuin van het Leontienhuis rond keek, zag je meerdere mensen met tranen in hun ogen staan. Geweldig dat iedereen zich zo heeft ingezet om dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Elkaar uit de wind houden

Toen was het tijd om te gaan fietsen. Eerst een startfoto en daarna gingen we op pad. Je merkte meteen de teamspirit: iedereen wisselde van positie en hield elkaar uit de wind. En dat is nou precies wat het Leontienhuis ook doet, elkaar uit de wind houden en helpen. Mooi om te zien dat dit motto door iedereen meteen werd omarmd.