Alles voor een duurzaam (t)huis

Tijdens de VSK, van 17 t/m 20 mei 2022, presenteert Inventum haar oplossingen, warmtepompen zonder buitenunit en boilers, in verschillende “huizen”. Loop van het huis met de perfecte hybride oplossingen voor bestaande bouw, naar de woning met de beste All-E oplossingen. En via de woning met onze boilers kom je bij het “huis van de toekomst”. In dit huis ontdek je onze innovaties. Je bent als eerste op de hoogte van deze noviteiten! Alles voor een goed geventileerde én comfortabel warme woning. Mis het niet en bestel gratis jouw entreeticket: je vindt ons op stand B010 in hal 7.

Jarenlange ervaring

In 1989 hebben wij de eerste ventilatiewarmtepomp ontwikkeld. Na ruim 30 jaar hebben wij nu een hele range aan ventilatiewarmtepompen zonder buitenunit, zowel hybride als all-electric. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij boilers voor elke situatie, van klein tot groot volume. Centraal in onze oplossingen staan (gebruikers)gemak en eenvoud in zowel installatie als service. Wij doen er alles aan om oplossingen te bieden die een duurzaam (t)huis creëren.

Modul-AIR Red

Voor iedere situatie een oplossing

Al onze oplossingen, bestaand of nieuw, vind je op onze stand tijdens de VSK-beurs. Onze stand is zo ingericht dat je eenvoudig per huis de oplossingen vindt die daar het meest geschikt voor zijn. Of dit nu bestaande bouw of nieuwbouw is. Of je nu op zoek bent naar boilers of complete totaalconcepten. Je vindt het allemaal in onze huizen. Maar er is meer! Tijdens deze beurs bieden wij jou de gelegenheid om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste ontwikkelingen. Deze vind je in het “huis van de toekomst”. Op zoek naar monitoring? Check. Op zoek naar een ventilatiewarmtepomp die kan koelen en zo compact is dat deze in kleinere technische ruimtes past? Check. Voor (bijna) elke situatie hebben wij een oplossing!

Kom naar onze kennissessie

Wij geven dagelijks om 13.45 uur een kennissessie met als onderwerp “De hybride Inventum Spaarpomp: ventileren én verwarmen zonder buitenunit”. Richard Vermeeren, Commercial Concept Manager bij Inventum, en Leon de Groot, Technisch Productspecialist bij Inventum, vertellen jou in een half uurtje alles wat je moet weten over onze hybride ventilatiewarmtepomp, de Spaarpomp. Inschrijven is niet nodig: zorg dat je op tijd bij het Partnertheater Kroesezaal boven hal 7 bent!