Samenwerking tussen Inventum en groothandel Van Walraven

Per 1 juli jl. is Inventum een vernieuwde samenwerking aangegaan met groothandel Van Walraven. Vanaf nu kun je ons complete assortiment bij deze groothandel vinden.

Over Van Walraven

Van Walraven is een groothandel in infra- en installatietechniek. Je kunt bij Van Walraven terecht voor een zeer breed assortiment woning- en utiliteitsbouw, GWW-, installatietechniek- en industrie artikelen. Met meer dan 50.000 producten, 40.000 m2 terrein in Mijdrecht en 13 vestigingen door Nederland, kunnen zij je voorzien van de gewenste producten en diensten. Verschillende diensten van Van Walraven zijn:

  • Snelle levering: standaard levering is altijd gratis in Nederland, België en daarbuiten. Tijdnood? Maak gebruik van de direct service: binnen 2 uur zijn zij ter plaatse.
  • Prefab: Naast afzonderlijke materialen levert Van Walraven ook voorgemonteerde systemen. De deskundige prefab afdeling, met eigen werkplaats, maakt het materiaal in orde. Daarnaast ondersteunen zij grotere projecten met het inzetten van BIM-modelleurs en het maken van berekeningen op maat.
  • Gereedschapverhuur: gereedschap maar één keer nodig? Geen probleem, huur deze bij Van Walraven.
  • Mobiel magazijn: Van Walraven levert ook op de bouwplaats met een verplaatsbaar magazijn met alles dat je nodig hebt.

Ontzorgen van installateurs

Onze oplossingen krijgen een mooie plek in het assortiment bij Van Walraven: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Inventum. Wij zien de producten van Inventum als een toevoeging aan ons assortiment.”, aldus Van Walraven.

Van Walraven is een groothandel die met al haar producten en diensten de installateur op een servicegerichte manier ondersteunt en ontzorgt. “Dit sluit perfect aan op onze waarden: op maat producten leveren en installateurs ontzorgen door de juiste support te bieden. Daarom zijn wij ook zeer blij met deze samenwerking.”, aldus Robert Jan Deelen, Sales Director Inventum.

Benieuwd naar onze producten? Neem contact met ons op of rijd langs bij één van de Van Walraven vestigingen en laat je informeren.