Vacature Onderhoudsmonteur

Ben jij die technicus die ons machinepark controleert en onderhoudt? De afdeling Technical Engineering (Maintenance/TD) houdt zich bezig met het onderhoud aan machines en productielijnen en het oplossen van storingen. We zijn op zoek naar een werktuigbouwkundige (MBO) die de techniek tot in de puntjes beheerst. Ben jij die leergierige en enthousiaste Onderhoudsmonteur? Reageer dan graag op deze vacature!

Wat ga je doen?

Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan het productiegereedschap, de faciliteiten en de productiesystemen. Je verricht onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden aan machines en productielijnen. Daarnaast controleer je de machines en productielijnen op slijtage, breuk en veiligheid volgens het onderhoudsplan en in sommige gevallen vervang of repareer je onderdelen of componenten. Verder assisteer je servicemonteurs van leveranciers en partners bij de installatie van nieuwe machines, onderdelen en componenten en assisteer je de storingsmonteur bij storingswerkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en we bieden je een salaris tussen de € 2.500 en de € 3.200,-, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Wat verwachten we van jou?

Je toont initiatief, je bent leergierig en je hebt een technische achtergrond. Je bent in het bezit van een MBO-diploma, bij voorkeur werktuigbouwkunde. Je bent een echte teamspeler en open in je communicatie. Je houdt de regie in je werkzaamheden en je bent flexibel en proactief bij het oppakken en afhandelen van je werk. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, in ieder geval in het Nederlands en bij voorkeur in het Engels.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie, scan de QR code of stuur een mail naar hr@inventum.com.

 

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.