Online beurs: The Inventum Big Five

Wat hebben de Modul-AIR Red, ClimateControl, GreenComfort, EVA-thermostaat en ComfortZone met elkaar gemeen? Deze oplossingen ontdek je tijdens onze online beurs op donderdag 27 mei 2021 van 09:00 tot 11:00 uur (vrije inloop).

The Inventum Big Five: online beurs

Ontdek de Inventum Big Five

Tijdens de online beurs waan je je in een virtuele beursomgeving. Kom er achter hoe onze nieuwe oplossingen bijdragen aan jouw duurzame project. Het mooie aan deze oplossingen is dat je deze afzonderlijk, maar ook met elkaar kan laten werken voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Heb je een vraag? Stel deze dan aan een van onze accountmanagers die “rondlopen”. Ook woon je een kennissessie bij, waarbij je bijgepraat wordt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Gastspreker Sven Ringelberg

Naast dat we je alles kunnen vertellen over onze oplossingen hebben we verduurzamingsadviseur Sven Ringelberg gevraagd om ons bij te praten over de belangrijkste duurzaamheidsvraagstukken vandaag de dag.

Denk hierbij aan de trends met betrekking tot aardgasvrije wijken, de rol van een hybride warmtepomp en een nieuwe focus op isolatie. Wil je hier alles over weten en ben je benieuwd naar de nieuwste producten van Inventum, meld je dan snel aan!

Sven heeft ook een interessante blog geschreven over het verduurzamingstempo en kansen voor warmtepompen. Deze blog lees je hier: Blog verduurzamingstempo

Over Inventum

Inventum is jouw partner in het verduurzamen van woningen. Van ventilatiewarmtepompen tot boilers, onze oplossingen bieden jou de oplossing om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren en daarbij het energieverbruik te beheren en waar mogelijk te verlagen. Hiermee streven wij onze ambitie na: het energieverbruik in woningen reduceren en samen met onze klanten strijden voor gezondheid. Onze duurzame oplossingen ontwerpen en produceren wij in onze fabriek in Houten.