Oplossingen

Wij bieden jou de zekerheid dat we elke dag opnieuw die extra stap zetten om jou verder te helpen. Dat doen we door verder te kijken dan vandaag, verder dan onze oplossingen en verder dan onze eigen ambities. Die bevlogenheid en betrokkenheid staat al meer dan 100 jaar aan de basis van ons succes.

Verder kijken dan onze producten

Hoe goed onze producten ook zijn, ze zijn altijd onderdeel van een groter geheel. Daarom kijken we telkens opnieuw naar de wijze waarop onze producten optimaal kunnen samenwerken met duurzame energiebronnen zoals waterstof, wind, bio, gas of warmtenetten. We kijken hoe onze oplossingen bijdragen aan de betaalbaarheid of ontwikkeling van duurzaamheid en onderdeel zijn van circulariteit. Maar we kijken ook naar praktische zaken als formaat en toepasbaarheid van de oplossingen in een bestaand bestek. Daarbij houden we rekening met de eisen en verwachtingen van zowel onze klant als de eindgebruiker.

BIM ready

Inventum is BIM ready. Alle handleidingen, kwaliteitsverklaringen, energielabels staat nu overzichtelijk bij elkaar bij elk product. En niet onbelangrijk, alle informatie is ook BIM ready, zodat jij als architect, technische bureau en installateur onze producten makkelijk in kunt voegen in jouw bestekken en tekeningen.