Boilers

Boiler geeft direct warm tapwater en veel comfort

Ben je op zoek naar een boiler? Er zijn veel verschillende soorten, voor uiteenlopende toepassingen, gasgestookt en elektrisch. Wij hebben voor elke situatie een geschikt apparaat, van 5, 10, 50, 80 tot 500 liter inhoud. Zowel voor nieuwbouw als voor de bestaande bouw. Bedoeld voor een woning, één appartement of voor een heel appartementengebouw. Horizontaal of verticaal gemonteerd. Aangepast aan het tapgebruik van de eindgebruiker. Inventum Technologies produceert ze!

Een boiler geeft warm tapwater en veel comfort. Je kunt gelijktijdig warm water tappen op meerdere plekken in huis, zonder verspilling van water. Met een boiler heb je continu warm water binnen handbereik. Kies je voor een boiler dan maak je altijd een duurzame keuze.

Boilers voor tapwater onze kernactiviteit

In de jaren 20 van de vorige eeuw startte Inventum Technologies met de productie van warmwaterboilers. Ze verwarmden water ’s nachts tegen lage stroomtarieven, zodat warm water overdag gebruikt kon worden voor het huishouden. Kansen zien en producten doorontwikkelen kenmerken ons bedrijf ook in de 21e eeuw: de productie van boilers is nog steeds een kernactiviteit.

Elektrische warmtepompboiler: startpunt om woning te verduurzamen

Is de woning nog niet voldoende geïsoleerd om een warmtepomp efficiënt zijn werk te laten doen? Dan kun je toch een goede stap zetten en een stukje verduurzamen. Met een elektrische warmtepompboiler bespaar je gas om het tapwater te verwarmen.

De warmtepompboiler Modul-AIR Aqua produceert energiezuinig en efficiënt warm tapwater. Daarnaast ventileren deze warmtepompboilers de woning 24 uur per dag. Door gebruik te maken van de restwarmte in de ventilatielucht verwarmen en ventileren ze de woning duurzaam en gezond.

Modul-AIR Aqua

De Modul-AIR Aqua bestaat uit de Modul-AIR Solo en MAXTANK Modul-AIR boiler (100, 150 of 180 liter). Ook deze warmtepompboiler zorgt voor warm tapwater en daarnaast ventileert hij de woning. Door de verschillende inhoudsmaten van de boiler is deze warmtepompboiler flexibel uit te breiden in capaciteit.

Meer informatie over boilers voor tapwater

Hier kun je meer lezen over elektrische keukenboilers, koperen boilers, RVS boilers, geiservervangingsboilers en warmtepompboilers. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

We staan iedere dag voor je klaar en gaan graag met je in gesprek!