Koperen boilers

Direct warm water uit de kraan? Met een constante temperatuur en ook hoge tapsnelheid? Zonder druk- of temperatuurverschillen? De direct gestookte boilers van Inventum voldoen voor 100% aan deze kwaliteitseisen. Daarnaast zijn ze elektrisch, waardoor deze bijdragen aan een duurzame(re) woning en wereld.

Complete range warmwaterboilers

Inventum levert met de EDR- en Delta boilers een complete range aan direct gestookte boilers voor iedere situatie, woning en vraag. De EDR-lijn is verkrijgbaar met inhouden van 30 tot en met 150 liter, in diverse vermogens en in diverse uitvoeringen. Zo is er voor elke behoefte een geschikte elektrische boiler beschikbaar is. Daarbij zijn deze boilers allemaal van vol koper.

Extra vermogen nodig?

Er zijn ook situaties waar grote hoeveelheden warm water nodig zijn, zoals in sportaccommodaties of een gaarkeuken. Hiervoor zijn de EDR-2-span-boilers ontwikkeld. Bij deze warmwaterboiler wordt het water zowel overdag als ’s nachts verwarmd. Deze extra opwarmmogelijkheid is te activeren via een van buitenaf instelbare 2-uursklok.