RVS boilers

Voor iedere situatie of gebruiksintensiteit heeft Inventum een rvs boiler beschikbaar. Zoals onze cv-boiler. Deze sluit je eenvoudig aan op de bestaande cv-installatie. De werking leg je gemakkelijk uit. Onderin de ketel van de boiler bevindt zich een warmtewisselaar. Het opgewarmde water uit de cv-ketel leiden wij door de wisselaar en dit warmt daarna het water in de boiler razendsnel op.

Geen extra rookafvoer nodig

Iedere cv-ketel is geschikt om te combineren met de cv-boiler. Bovendien is er geen extra rookgasafvoer nodig, omdat de warmtewisselaar de boiler indirect verwarmt. Standaard leveren wij de cv-boiler compleet met een universele ophangbeugel welke aan vrijwel iedere wand gemonteerd kan worden. Een andere optie is een boilerstoel in het geval van vloerplaatsing.

RVS-boilers

Inventum heeft ook een complete range aan indirect gestookte RVS-boilers: de MAXTANK. Deze boilers werken uitermate goed voor grotere woningen waarin de bewoners veel tapwater verbruiken, bijvoorbeeld wanneer er meerdere douches of stortdouches aanwezig zijn. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor collectieve opwekking in onder andere appartementencomplexen.

De MAXTANK combineer je onder andere met een solar boiler of een warmtepomp en is daarbij leverbaar met een netto inhoud van 100, 150, 200, 300, 400 en 500 liter. Wij leveren ook verschillende accessoires, onder andere een inlaatcombinatie en een verwarmingselement.