Onze missie & visie

Missie en visie van Inventum Technologies

Inventum Technologies is geen doorsnee bedrijf. Wij bestaan sinds 1908 en lopen al ruim 100 jaar voorop in technologische vooruitgang in Nederland. We bouwen aan Inventum Technologies als het leidende merk in boilers en warmtepompen zonder buitenunit. Hier lees je over onze drijfveren en hoe wij kijken naar de toekomst. We vertellen je graag meer over de missie en visie van Inventum Technologies.

Wij combineren verwarmen en ventileren in innovatieve duurzame producten en systemen. Ze vergroten het comfort binnen en verlagen de milieu-impact buiten.

Wist je dat Inventum Technologies de uitvinder is van de ventilatiewarmtepomp? Die hergebruikt de ventilatielucht en heeft geen Voor ons bedrijf zijn innovatie en kwaliteit net zo belangrijk als ademen.

Onze glasheldere missie sluit er naadloos op aan: wij creëren innovatieve technologische oplossingen voor verwarmen en ventileren die onze wereld duurzamer maken. De missie vormt het hart van alles wat we doen. buitenunit, daarom noemen we hem ook de binnenwarmtepomp.

Duurzaamheid en betrokkenheid

Wij hebben één enkel doel voor ogen: voortdurend nieuwe technologische oplossingen ontwikkelen en bestaande producten verbeteren om aan de eisen van de markt te voldoen. Dit betekent dat we nooit stilstaan en altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om technologie te verbeteren.

Bij Inventum Technologies vinden we dat onze verantwoordelijkheid verder reikt dan alleen zakelijk succes. Onze visie richt zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor verwarmen en ventileren die niet alleen effectief en efficiënt zijn, maar ook dat ze milieuvriendelijk zijn en onze planeet helpen. We investeren in groene technologieën en doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Kernwaarden onze drijvende kracht

Onze kernwaarden weerspiegelen ons hart voor innovatie, duurzaamheid en oog voor de samenleving:

1. Innovatie is ons DNA
Innovatie zit in ons DNA. We dagen onszelf voortdurend uit om met nieuwe oplossingen te komen en bestaande producten te verbeteren. Zo blijven we altijd voorop in de technologische vooruitgang.

2. Duurzaam doen
Duurzaamheid is een van onze leidende principes. We zetten ons actief in duurzaamheid te bevorderen in alles wat we doen en om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

3. Oog voor de samenleving
Wij hebben scherp oog voor de samenleving en blijven alert op sociale en maatschappelijke veranderingen. We begrijpen de lokale markt en handelen snel om in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten en gebruikers.

Verder kijken dan vandaag

Wie je van onze collega’s ook spreekt, je proeft altijd onze ambitie om samen het verschil te maken en meer comfort te bieden of het energieverbruik in woningen tot nul te reduceren. Daarom ontwikkelen we onze energiezuinige producten en systemen voortdurend door en maken we bestaande producten steeds duurzamer.
We staan elke dag met maximale inzet en toewijding voor je klaar. Iedere dag opnieuw zetten wij die extra stap om onze klanten te helpen bij te dragen aan de duurzaam gebouwde omgeving.

Vacature Stagiair Commerciële Economie

Samen tempo maken

Met ons elan en onze expertise willen we installateurs, aannemers, de groothandel, woningcorporaties en consumenten de kennis en inspiratie geven om de juiste keuzes te maken in verwarmen en ventileren. Zo maken we samen tempo en versnellen we de verduurzaming van ons land.