Vacature Sales Assistent

Ben jij leergierig, bel je met plezier onze klanten en ben je administratief sterk? Dan hebben wij een leuke vacature voor je! Als Sales Assistent bij onze Commerciële binnendienst verzorg jij het gehele offertetraject en weet jij alle antwoorden op vragen over levertijden, prijzen en garanties van onze producten. Weet jij relaties goed te onderhouden én de salescollega’s in de buitendienst optimaal te ondersteunen? Solliciteer direct en wie weet zien wij je binnenkort op ons kantoor in Houten!

 

Wat ga je doen?

Werken bij Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als Sales Assistent volg jij samen met het team de commerciële kansen op en werk je nauw samen met de salescollega’s in het land. Jij behandelt het gehele offertetraject en beantwoordt vragen over levertijden, prijzen en garanties aan klanten. Je volgt leads op en belt proactief de installateurs en groothandels na om de relatie te verstevigen en regie te houden op de voortgang. Alles leg je zorgvuldig vast in onze systemen. Je bent de spin in het web van het salestraject en de vraagbaak voor de klanten.

Wat verwachten we van jou?

Wie ben jij?

Je toont initiatief, je bent ondernemend en administratief sterk. Als je enkele jaren ervaring op een commerciële binnendienst afdeling hebt, is dat een voordeel. Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma. Je bent een echte teamspeler en open in je communicatie. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Heb je al ervaring met SAP/ERP systemen? Dan helpt je dat om snel te starten.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond de € 3.200,- bruto per maand.

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met Arnold Lijnsvelt, Teamlead Inside Sales, via telefoonnummer 06-52810715. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of via LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.