Vacature Service Stagiair / tijdelijke kracht

Stagiair Inkoop

Zit serviceverlening in je bloed? Wil je graag een verschil maken in de verduurzaming van Nederland en een hoop bijleren voor de rest van je carrière? Lees dan verder!

Wij bieden een stageplaats op onze serviceafdeling, gerund door 3 enthousiaste collega’s in de binnendienst en 3 toppers in de buitendienst, die dagelijks klanten nog blijer maken. Wij werken hard om alle telefoontjes en e-mails te beantwoorden en daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken.

 

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een bedrijf dat verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer. Daarnaast zijn we niet bang om fouten te maken en durven we out of the box te denken.

Wat ga je doen?

Koffie halen? Alleen als je aan de beurt bent… 😊 Als stagiair draai je gewoon mee in de day-2-day business. Je beantwoordt eerstelijnstelefoontjes en e-mailtjes en bedenkt waar je met deze vragen het beste terecht kunt, tot slotstuur je facturen uit van de gedane werkzaamheden. Je wordt betrokken bij overleggen met het team en speelt een actieve rol bij projecten waarbij service nodig is. Verder ben je een kei in het bouwen van dashboards zodat we precies weten hoe de vlag erbij hangt. Al met al, een zeer uitdagende rol binnen het leukste team van Inventum.

Wie ben jij?

Je bent niet bang om een telefoon op te pakken en je laat niet los bij het oplossen van een probleem. Daarnaast durf je ook om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. (Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden). Je hebt affiniteit met techniek en bent zeer klant gericht. In de basis weet jij hoe MS Word, Excel en Powerpoint werkt.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende stageperiode voor 4 of 5 dagen per week en een stagevergoeding van
€ 500 voor een fulltime werkweek. Wat het je meeste zal bijblijven, is hoe leuk werken kan zijn. Natuurlijk ben jij na je stageperiode een expert op het gebied van service verlenen, weet jij waar installerend Nederland tegen aanloopt op het gebied van warmtepompen en weet je goed om te gaan met Salesforce en met MS Office. Bevalt de baan je heel goed en zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan is een (parttime) dienstverband bespreekbaar.

Verder elke dag gratis fruit, geregeld een klein borreltje op de vrijdagmiddag en leuke activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Ben Beekman, Teamlead Service, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via hr@inventum.com.

 

 

 

 

 

 

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.