Service aanvragen

Service aanvragen

Ben je installateur en sta je op locatie met vragen of problemen? Aarzel dan niet om onze service aan te vragen, we helpen je graag.

Service aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier en wij nemen de aanvraag in behandeling.

  1. Mocht je op locatie staan en kun je de oorzaak van de storing niet zelf vaststellen neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op om je te laten ondersteunen door een van onze service coördinatoren. Inventum neemt eerstelijns storingsbezoeken niet in behandeling.
  2. Indien wij met onze telefonische ondersteuning je niet hebben kunnen helpen naar een oplossing van het probleem, vul dan svp onderstaand formulier volledig in. Omschrijf duidelijk je bevindingen onder kopje:  ‘Bevindingen eigen technicus’. Onder het kopje ‘opmerkingen’ kun je informatie kwijt die voor een goede serviceafhandeling verder van belang zijn. Bij een niet correct of niet volledig ingevuld formulier kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen;
  3. Nadat je de aanvraag correct en volledig hebt verstuurd, zal je van ons een case nummer per mail ontvangen en zal onze serviceafdeling je aanvraag in behandeling nemen. Zij zullen je nader informeren over een eventuele bezoekdatum;
  4. Tijdens of na afloop van het servicebezoek beoordeelt Inventum of eventuele garantie van toepassing is. Mocht blijken dat er geen (volledige) aanspraak op de productgarantie kan worden gemaakt, dan behouden wij het recht de gemaakte kosten, inclusief uren en voorrijdkosten te factureren.Categorie:

Bedrijfsvestiging:

Referentie opdracht:

Factuur e-mailadres:

Naam bewoner:

Telefoonnummer bezoekadres:

Bezoekadres (straat):

Huisnummer:

Bezoekadres (plaats):

Bezoekadres postcode:

Productgroep:

Klachtcode:

Datum constatering:

Serienummer:

Bevindingen eigen technicus: