Vacature Service coördinator

Contact

Nederland is aan het verduurzamen en met jouw interesse voor duurzame energie kun jij daaraan bijdragen. Als Servicecoördinator zorg jij voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van alle binnenkomende serviceverzoeken, het werkrooster van onze servicemonteurs en het afhandelen van servicevragen via de telefoon en mail. Zie jij jezelf werken in een klantgericht en nieuw team binnen een ambitieuze en gedreven organisatie die echt een verschil maakt in de verduurzaming? Solliciteer direct op de functie van Servicecooördinator!

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer. Daarnaast zijn we niet bang om fouten te maken en durven we out of the box te denken. De serviceafdeling van Inventum telt momenteel 6 enthousiaste toppers die je graag op weg willen helpen.

Wat ga je doen?

Als Servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor het inplannen van alle binnenkomende serviceaanvragen en het opstellen van de werkroosters voor de servicemonteurs. Je informeert opdrachtgevers over de uitvoering van de serviceaanvraag van begin tot eind en je bewaakt de voortgang. Telefonisch help je installateurs bij vragen over storingen en garanties over onze producten. Daarbij werk je gestructureerd aan de administratie en facturatie rondom de serviceverzoeken. Je werkt heel nauw samen met de servicemonteurs en de afdelingen Productmanagement, Quality en Sales.

Wie ben jij?

Je bent goed in plannen en het schakelen met servicemonteurs is je op het lijf geschreven. Met jouw technische kennis achterhaal je snel de aard van de servicevraag en handel je daarnaar. Je werkt gestructureerd, waarbij je goed prioriteiten kunt stellen. Met jouw communicatieve vaardigheden en goede Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid ben je een goede sparringpartner voor klanten en collega’s. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de installatietechniek op MBO-niveau, waardoor je een goed  technisch inzicht hebt ontwikkeld. Een pre is kennis van verwarmings- en ventilatiesystemen. Je bij voorkeur ook  gewerkt met verschillende software- en CRM-pakketten, zoals Salesforce.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Metalektro en daarmee marktconform. Je salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie, afhankelijk van je (werk)ervaring en rond de € 3.000,- bruto per maand voor 38 uur. Een deeltijd werkweek en/of thuiswerken is bespreekbaar. Verder elke dag gratis fruit, geregeld een borreltje en leuke activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Ben Beekman, Teamlead Service, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of vind ons op LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.