Vacature Servicemonteur

Servicemonteur tilt warmtepomp bij bus

Ben jij die klantgerichte monteur die storingen snel en correct verhelpt? Onze Service afdeling zorgt voor een snelle en juiste afhandeling van servicevragen van onze klanten. Als Servicemonteur sta je altijd klaar om storingen vlot te verhelpen. Ben jij die oplossingsgerichte collega en kom je uit de regio Eindhoven? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur bezoek je eindgebruikers en draag je zorg voor een vlotte en juiste afwikkeling van de servicebezoeken. Je werkzaamheden zijn o.a. het inbedrijfstellen van nieuwe warmtepompinstallaties en verhelpen van storingen aan diverse producten. Je constateert de oorzaak van de storing en verhelpt dit als het een defect aan het toestel betreft.

Daarnaast adviseer je installateur en gebruiker over het juiste gebruik, instellingen en over eventuele installatieaanpassingen of vervanging. Wanneer een defect in de garantieperiode valt, adviseer jij intern over de garantie-afwikkeling. Je stelt goede bezoekverslagen op in het servicesysteem, wat voor een vlotte en heldere afwikkeling van de storingen zorgt.

Wat verwachten we van jou?

Inventum is op zoek naar een Servicemonteur met minimaal twee jaar aantoonbaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een opleiding gedaan in de installatiebranche, je hebt kennis van onze producten en kunt goed plannen en organiseren. Met jouw klantgerichte houding kom je snel tot oplossingen.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en we bieden je een salaris tussen de €2.800 en de €3.800,-, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd in de functie van Servicemonteur?

Voor meer informatie neem je contact op met Ben Beekman, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.