Vacature Stagiair Inkoop (Procurement)

De afdeling Inkoop (Procurement) bij Inventum is in ontwikkeling! En daar past een stagiair(e) bij die ambitieus, snel en leergierig is. De afdeling heeft een spilfunctie in de organisatie en is aanspreekpunt voor leveranciers, collega’s, productie, logistiek en sales. Het team bestaat uit 7 collega’s die het leuk vinden om kennis te delen, maar ook van jou willen leren.

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf. Je krijgt vrijheid in je rol en ieder idee is welkom.

Wat ga je doen als Stagiair Inkoop?

Als stagiair Inkoop werk je mee op een actieve procurementafdeling die in nauw contact met de fabriek en andere stakeholders staat en zorg draagt voor de juiste grondstoffen en materialen op de juiste tijd en plaats. Naast het beheer van de dagelijkse inkoopactiviteiten, zoals prijs- en artikelwijzigingen en opvolgen van orders vervul je ook een rol in verschillende projecten. Deze projecten lopen uiteen van verbetering van administratieve processen, volwaardige inkooptrajecten tot zoeken naar nieuwe leveranciers en of materialen. Wij vinden het mooi als je zelf met ideeën komt en we geven je daarom graag een volwaardige rol.

Wie ben jij?

Je bent een bevlogen student die de ambitie heeft zich te ontwikkelen naar Inkoper. Je snapt dat administratie onlosmakelijk verbonden staat met een top dienstverlening en je draait je hand niet om voor het maken van een Excel bestand of het schrijven van een inkoopstrategie. We zoeken een collega die allround is en onze mate van ambitie kan waarderen. Daarnaast werk je projectmatig en pak je zelfstandig zaken op.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage op een snelle afdeling die mooie dingen wil bereiken. Je werkt 4 of 5 dagen in de week onder begeleiding van bevlogen collega’s, deels op kantoor, deels thuis. De startdatum is in overleg te bepalen. Verder betalen we je een vergoeding van €500 per maand naar rato en komen we je tegemoet in de reiskosten als je niet met het OV reist of geen OV-kaart hebt.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Ineke Verschuuren, via telefoonnummer 030 – 274 84 84 Of solliciteer direct door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar de HR-afdeling via hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.rnrn