Vacature Technical Consultant

Vacature Technical Support Engineer

Nederland is aan het verduurzamen en met jouw interesse en talent voor duurzame energie kun jij daar aan bijdragen. Als Technical Consultant adviseer je klanten op het gebied van duurzaamheid en geef je technisch advies over de toepasbaarheid van onze producten. Zie jij jezelf werken binnen een ambitieuze en gedreven organisatie en herken jij jezelf in de vacature Technical Consultant? Solliciteer dan direct op deze functie.

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen als Technical Consultant?

Als Technical Consultant ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning en advisering aan klanten. Je werkt nauw samen met de afdelingen Product Management en Sales.

Van projecten beoordeel je de toepasbaarheid van de producten en de technische mogelijkheden (verwarming, ventilatie, warm tapwater). Het gehele traject van adviesberekening verloopt door jou op een efficiënte wijze. Op termijn deel je graag jouw expertise met anderen en verzorg je ook daarvoor trainingen.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van het opstellen van technische concepten en daarbij maak je gebruik van jouw analytische vaardigheden en los je problemen op. Je werkt projectmatig, waarbij je prioriteiten kunt stellen. Met jouw goede communicatieve vaardigheden ben je daarbij een veelzijdige sparringpartner voor klanten en collega’s.

Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de installatietechniek. Naast die ervaring heb je interesse in elektrotechniek, energietechniek en duurzame energie. Je hebt technische kennis van de woningbouw, verwarmings- en ventilatiesystemen. Het is ten slotte een pre als je ervaring hebt met software zoals Vabi en Uniec 3.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Verder organiseert de personeelsvereniging leuke uitjes en sluiten we de week vaak af met een vrijdagmiddagborrel. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. We bieden tot € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.

Interesse in de functie Technical Consultant?

Voor meer informatie neem je contact op met HR via telefoonnummer 030 – 274 84 84 of stuur jouw cv en motivatiebrief naar hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.