Vacature Technisch Inkoper

Technisch Inkopers achter bureau

Binnen onze afdeling Inkoop is vanwege groei een vacature ontstaan van Technisch Inkoper. Ben jij die inkoper die op zoek is naar afwisseling binnen een afdeling in ontwikkeling? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Wat mag jij verwachten van Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga jij doen?

Als Technisch Inkoper verken je de binnen- en buitenlandse leveranciersmarkt en volg je actief de gemaakte afspraken en doelstellingen met onze leveranciers op. Je bent verantwoordelijk voor de contract- en prijsonderhandelingen en begeleiding van alle inkoopactiviteiten. Binnen onze projectteams neem je een actieve rol en werk je samen met je collega’s aan optimalisatie van inkoopprocessen en ons data-driven inkoopinstrument.

Wat is jouw achtergrond als Technisch Inkoper?

Je toont initiatief, gaat voor een kwalitatief resultaat en hebt relevante inkoopervaring binnen een technische omgeving. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een NEVI I opleiding en neemt eigenaarschap binnen de samenwerking van het team. Je bent in staat om verder te kijken dan alleen prijs en beoordeelt projecten op hun totale waarde voor de organisatie. Jij bouwt aan relaties en je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. In het hele proces houd je overzicht en bewaak je de voortgang. Jouw ervaring met ERP systemen (Inventum werkt met SAP) helpt je in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Inventum bied je een salaris naar ervaring wat ligt tussen de €3.400 en de €4.900 per maand, op basis van een fulltime (38 uur) dienstbetrekking. De secundaire voorwaarden zijn conform de CAO Metalektro en omhelzen o.a. 27 vakantiedagen, bij voltijdswerkweek van 38 uur, pensioenregeling en een prima reiskostenregeling.

Solliciteren op de functie Technisch Inkoper?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Ineke Verschuuren, Manager Procurement, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw cv en kort en bondige motivatie per e-mail op hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.