Bezoek Inventum op de VSK 2022, stand 07.B010

Van 17 tot en met 20 mei 2022 is het zover: de VSK-beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de 25ste editie van deze beurs vertellen we je meer over onze oplossingen, van hybride en all-electric oplossingen tot concepten. Daarnaast volg je elke dag een kennissessie van ons. Zien we je op onze stand? De koffie staat klaar.

Bestel je gratis toegangskaart

VSK is de beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en Inventum. Ontwikkelingen binnen de installatietechniek gaan snel, je wilt inspelen op de wensen van jouw klanten en je kennis actueel houden. Daarom bezoek je de VSK-beurs en de stand van Inventum. Wij vertellen je alles wat jij moet weten om jouw klanten goed te adviseren en zelf op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Waar en wanneer?

Jaarbeurs Utrecht, Stand B010, hal 7 | 17 t/m 20 mei 2022

Bezoek onze stand

  1. HIBRIDE concept met de Inventum Spaarpomp & cv-ketel
  2. All-electric oplossingen: Modul-AIR, Modul-AIR Red & Modul-AIR Blue
  3. Kennissessies: elke dag om 13:45 uur door onze experts

Kennissessie tijdens VSK 2022

Wij geven dagelijks om 13.45 uur een kennissessie met als onderwerp “De hybride Inventum Spaarpomp: ventileren én verwarmen zonder buitenunit”. Richard Vermeeren, Commercial Concept Manager bij Inventum, en Leon de Groot, Technisch Productspecialist bij Inventum, vertellen jou in een half uurtje alles wat je moet weten over onze hybride ventilatiewarmtepomp, de Spaarpomp. Inschrijven is niet nodig: zorg dat je op tijd bij het Partnertheater Kroesezaal boven hal 7 bent!